ponedeljek, 6. maj 2013

Najprimernješa avtomatska vrata za vas

Morda se vam zdi, da je prava avtomatska vrata za vašo garažo ali dvorišče težko izbrati, vendar temu ni tako. Sploh, če se po nasvet obrnete na strokovnega proizvajalca, ki se lahko pohvali s številnimi referencami zadovoljnih strank. V podjetju Panela bomo z veseljem prisluhnili vašim potrebam in željam ter vam svetovali takšna avtomatska vrata, ki se bodo kar najbolje prilegali vašemu objektu v smislu estetskega izgleda, varnosti ter funkcionalnosti.

Morda številnih lastnosti, ki odlikujejo naša avtomatska vrata za garažo in dvorišče sploh sedaj niti ne pričakujete, vendar boste tekom izbirnega postopka ugotovili, da ustrezajo vašim potrebam. Avtomatska vrata za garažo v naši ponudbi imjao različne motive med katerimi lahko izbirate in so dobavljiva v barvah po RAL lestvici. Poleg tega jih odlikuje tudi tiho delovanje in stabilno vratno krilo v kombinaciji z 0.5mm debelo pločevino in polivretansko peno.

Naša avtomatska vrata so v skladu z evropskim varnostnim standardom EN 13241-1. Naj omenimo, da je zaščita pred priprtjem prstov že integrirana v same lamele, kar pomeni, da vas avtomatska vrata ne morejo poškodovati. Imajo namreč tudi varovanje proti porušitvi vzmeti.

www.panela.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.