ponedeljek, 20. maj 2013

Kvalitetna avtomatska vrata

Naredite dober vtis na na vaše obiskovalce in za dostop do dvorišča uporabite atraktivna avtomatska vrata, ki so hkrati izjemno zanesljiva in sila preprosta za uporabo. Pri nas lahko izbirate med več tipi vrat, odvisno od vaših potreb in želja. Avtomatska vrata so lahko drsna ali krilna.

Krilna avtomatska vrata so ponavadi cenovno ugodnejša od drsnih, vendar imajo tudi svoje slabe lastnosti, saj zaradi načina odpiranja posegajo v dvoriščni prostor, hkrati pa so manj prilagodljiva različnim naklonom terena. Klub temu so lahko zelo praktična, sploh če prostor ne omogoča vgradnje drsnih vrat. INTRO pogon, ki ga dobite pri nas, odpira krilna dvoriščna vrata do dolžine dveh metrov in pol ter teže do 400 kilogramov. JET pogon pa odpira krilna avtomatska vrata dolžine do treh metrov in teže do 600 kilogramov (specifikacije veljajo za eno krilo).

Drsna avtomatska vrata so navadno izdelana iz ene same konstrukcije, ki se pomika v levo ali desno. Ta tip vrat se pogosteje uporablja v industrijskih obratih in tam, kjer je dvoriščni prostor omejen. Drsna avtomatska vrata so predvsem primerna za tiste objekte z visoko frekvenco odpiranja. Zaradi svojih konstrukcijskih lastnosti imajo drsna avtomatska vrata lahko zelo dolgo krilo in tako omogočeno zapiranje tudi zelo širokih uvozov. Dynamos pogon vrat, ki ga dobite pri nas, avtomatizira drsna dvoriščna vrata do teže 1000 kilogramov.

www. panela.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.