četrtek, 30. maj 2013

4WEB-ova izdelava spletnih strani

Želite izboljšati vašo predstavitev na spletu? Naša kvalitetna izdelava spletnih strani bo poskrbela, da bo vaša spletna predstavitev odražala kakovost in ugled. Ne le to, vašo spletno stran bomo preobrazili v učinkovito prodajno orodje. Pri izdelavi spletnih strani skrbimo, da so te grafično in tehnološko dovršene. Uporabnikom želimo ponuditi pozitivno spletno izkušnjo in jih v nekaj sekundah prepričati, da vi ponujate tisto, kar oni potrebujejo.

Izdelava spletnih strani je v našem podjetju že ustaljena praksa, zato vam lahko glede vaših potreb učinkovito in strokovno svetujemo. Izbirate lahko med številnimi v naprej določenimi dizajni ali pa vam na vašo željo izdelamo povsem unikatno spletno stran. V vsakem primeru bomo pri izdelavi spletne strani upoštevali najnovejše tehnologije in trende.

Že izdelano spletno stran boste lahko kasneje popolnoma enostavno in samostojno urejali, tudi če ne poznate programskega jezika. Za to bo poskrbel prijazen uporabniški vmesnik našega CMS sistema. Poleg izdelave spletnih strani vam ponujamo tudi optimizacijo, za dobro pozicijo na iskalnikih, kakršen je Google. Celovito ponudbo dopolnjuje še možnost integracije s poslovno aplikacijo 4WEB, ki vključuje E-Mail marketing, CRM, elektronske obrazce in albumi. Tako si boste poenostavili vodenje prodaje in komuniciranje s strankami.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.