ponedeljek, 25. februar 2013

Slikopleskarstvo za najbolj zahtevne stranke

To je lahko le slikopleskarstvo z dolgoletnimi izkušnjami in tradicijo. Pri Habatu se lahko pohvalimo s številnimi zadovoljnimi strankami, na podlagi katerih smo pridobivali vedno nove in nove. Obrt slikopleskarstvo tako neprekinjeno deluje že vse od leta 1978. Tradicija ostaja v družini, razširilo se je tudi poslovanje.

Poleg osnovne obrti slikopleskarstvo opravljamo tudi ostala zaključna gradbena dela, tako da vam uredimo celoten objekt, stanovanje ali hišo, za bivanje. Položimo vam ploščice, naredimo kopalnico, z mavčnimi ploščami in leseni oblogami vam obložimo mansardo. Slikopleskarstvo, beljenje in pleskanje, pride nazadnje, ko je prostor obdelan.

Nismo le izvajalci del, ampak tudi svetovalci, ki vam pomagamo do najboljše rešitve za vaš prostor. Svetujemo vam pri tehnologiji izvedbe beljenja in pleskanja. Pripravimo stene, ravnamo in brusimo podlago, odstranjujemo stare opleske. Slikopleskarstvo tako pogosto zahteva tudi zidarska dela. Priprava podlage vpliva na kvaliteto opravljenega dela.




Slikopleskarstvo
za najbolj zahtevne stranke – prenovljena ljubljanska filharmonija.


Slikopleskarstvo na spomeniško zaščitenih objektih je še posebno zahtevno delo. Še posebej zahtevna je priprava podlage za beljenje in pleskanje. Mojstri so prostor pred začetkom del tudi skrbno zaščitili, da se ni poškodovala oprema.

http://www.habat.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.