četrtek, 14. februar 2013

Okna najuspešnejše blagovne znamke v Evropi

To so okna Internorm, vodilna v kakovosti, dizajnu in inovativnosti. Okna Internorm postavljajo merila tudi za vse ostale ponudnike v Evropi. Ko kupite okna Internorm, ne kupite le vrhunskega izdelka, ampak tudi vrhunsko storitev.

Internorm dela le s pooblaščenimi partnerji, ki so kupcu svetovalci, monterji in vzdrževalci. Okna Internorm so investicija, s katero ne morete zgrešiti. Ko vgradite okna Internorm, se poveča tudi vrednost nepremičnine.

Tudi po osemdesetih letih delovanja Internorm vedno znova preseneča z inovacijami, tako na področju tehnologije kot dizajna. V tehnologiji so leta 2012 predstavili inovacijo I-tec senčenje. Okna imajo motorno gnano žaluzijo brez zunanjega napajanja.

V dizajnu pa so leta 2012 predstavili tri tipe oken: Studio, Home, Ambient. Okna se na ta način prilagodijo osnovnim arhitekturnim tipom, v katerih bivamo danes.

Mejnik v odličnosti storitev pa je bila postavljen leta 2005. Takrat se je oblikoval program za zagotavljanje zadovoljstva strank. Okna in vrata Internorm lahko vgrajujejo le pooblaščeni 1st Window partnerji.

Z nazivom Internormov 1st Window partner se ponašamo tudi v Mizarstvu Internorm. 1st Window partner je za stranko garancija, da so okna in vrata Internorm strokovno vgrajena v skladu z vsemi standardi.

http://www.mizarstvo-gorjanc.si/

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.