četrtek, 28. februar 2013

Slikopleskarstvo sledi novim tehnologijam

Slikopleskarstvo se kot obrt hitro razvija skladno z razvojem novim tehnologij in materialov. Od mojstrov zahteva stalno učenje in osvajanje novosti, da lahko uspešno sledijo koraku s časom. Obrt slikopleskarstvo, ki ne zanemarja napredka, ima tako vedno na razpolago sodobno opremo. Mojstri znajo svetovati strankam skladno z njihovimi željami in potrebami.

Poleg tega, da delajo s sodobno opremo in orodji, mojstri poznajo vse nove barve, lake in premaze ter tehnike obdelave sten. Če imate novogradnjo in je potrebno pobeliti prostore ali pa načrtujete adaptacijo, je izkušeno slikopleskarstvo z dolgoletnimi referencami pravi naslov. Pri Habatu smo slikopleskarstvo z več desetletno tradicijo in ves ta čas smo sledili novim tehnologijam na področju obrti.

Slikopleskarstvo
opravljamo v zasebnih hišah in stanovanjih, večstanovanjskih stavbah, na javnih, poslovnih in gospodarskih objektih. Pleskamo notranje in zunanje stene. Delamo tudi fasade.

Slikopleskarstvo
obsega beljenje, dekorativne poslikave, vgradnjo vogalnikov, bandažiranje stikov, struganje starih slikarij, pleskanje ograj, vrat, oken in drugih konstrukcij, emulziranje, glajenje, popravilo ometov, vse potrebno za pripravo ustrezne podlage za beljenje, barvanje ali poslikave.

Slikopleskarstvo
pa ni le dobro opravljeno beljenje in pleskanje z uporabo najnovejših barv in materialov ter naprednih tehnologij. Slikopleskarstvo je tudi dobra zaščita prostora pred posledicami obdelave podlage, pleskanja in barvanja. Dobri mojstri vedno dobro zaščitijo tla in pohištvo, po opravljenem delu za seboj pospravijo.

www.habat.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.