torek, 26. februar 2013

Slikopleskarstvo z garancijo na opravljeno delo!

Za slikopleskarstvo in za zaključna gradbena dela na objektu zagotavljamo, da bodo dela opravljena v  dogovorjenem roku.  Za vsa izvedena dela dobite garancijo dve leti ali več. V tem času so morebitna popravila brezplačna. Pri vseh storitvah za slikopleskarstvo in ostala zaključna dela v gradbeništvu se z nami  fleksibilno dogovarjate, prilagodimo se vašim zahtevam in željam.


Za slikopleskarstvo in ostala gradbena dela so za nami dolgoletne izkušnje, podkovane s stalnim dopolnjevanjem strokovnega znanja.  Za vsak »problem« na vašem objektu bomo našli optimalno rešitev, s katero bo vaš dom prijeten in udoben, prav tako poslovni prostori. 

Slikopleskarstvo ni le beljenje in pleskanje, ampak tudi svetovanje, kako izbrati pravo barvo in tehnologijo izvedbe. Marsikdaj barva, ki jo izberete na vzorcu papirja na steni drugače izpade. Prav tako je slikopleskarstvo v tehnologiji izvedbe drugačno na starih in vlažnih stenah, kot pa na novih stenah. Marsikdaj so potrebna na stenah potrebna zidarska dela, preden se sploh začne slikopleskarstvo.

Vaše prostore si predhodno natančno ogledamo in vam svetujemo najboljšo rešitev. Katera so dela za slikopleskarstvo, katera so druga potrebna zidarska dela, da kakovostno obdelamo vaš prostor. Le zadovoljna stranka je najboljša referenca, na podlagi katerih lahko uspešno nadaljujemo svojo obrt.



Slikopleskarstvo – veliko del opravimo tudi na javnih in spomeniško zaščitenih objektih, kjer sta še posebej pomembni strokovnost in kvaliteta. Mojstri ob zaščiteni opremi belijo strop.

http://www.habat.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.