torek, 23. april 2013

Outlet trgovine so z nami že več kot stoletje

Ideja o trgovini z razstavnimi eksponati oziroma outlet ponudbo je stara že več kot stoletje, ko so v času industrialzacije tovarne tekstila in čevljev začele po znižani ceni prodajati višek proizvodnje ali poškodovane izdelke. Ti so bili najprej na voljo le njihovim zaposlenim, kmalu pa tudi širši javnosti, kjer je outlet ponudba hitro pridobila veliko zanimanja predvsem med srednjim razredom.

Eno prvih samostoječih outlet trgovin izven tovarniških obratov, je leta 1950 odprl proizvajalec moških oblačil Anderson-Little v New Bedfordu v amerški zvezni državi Massachusetts. V 70ih letih prejšnjega stoletja so razcvet doživeli tudi celi centri outlet ponudbe, ki so po zaslugi dvigajočega se srednjega razreda dobro poslovali vse do današnjih dni. Tudi v času recesije, outlet trgovine niso doživele večjih pretresov. Prej nasprotno, saj skušajo outlet trgovine privabit bolj previdne potrošnike. Danes, ko je vsak evro še kako pomemben, številni iščejo cenovno ugodne izdelke, ne da bi to bistveno vplivalo na njihovo kakovost in odgovor najpogosteje najdejo prav v outlet ponudbi.

Odločili smo se torej, da vam outlet ponudbo še približamo in vam omogočimo iskanje različnih razstavnih eksponatov širom Slovenije kar od doma. Udobno in enostavno!

www.super-outlet.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.