četrtek, 18. april 2013

Izberite prava avtomatska vrata za svoje dvorišče

Dvoriščna avtomatska vrata zagotavljajo praktičnost in udobje, hkrati pa so varna za uporabo. Najpogosteje se odpirajo in zapirajo z uporabo daljinca, kar omogočajo posebni pogoni za dvoriščna avtomatska vrata. Poznamo več različnih vrst pogonov, ki se v glavnem razlikujejo glede na način odpiranja vrat. Avtomatska vrata so namreč lahko drsna ali krilna. Za drsna dvoriščna vrata do teže 1000 kilogramov so primerni Dynamos pogoni, ki so vgrajeni v tla.

Motor pogonov za avtomatska vrata ima možnost vgradnje baterije, kar mu zagotavlja delovanje tudi v primeru izpada električne energije. Poleg tega motor omogoča še deblokado ali ročno odpiranje. Tako ne boste nikoli ostali pred vrati vašega dvorišča. Za zagotavljanje varnosti ima motor pogonov za dvoriščna avtomatska vrata vgrajeno varnostno sklopko za zaznavanje mehanskih ovir. Prav tako motor upočasni drsenje vrat na začetku in koncu odpiranja oziroma zapiranja.

Vabimo vas, da si pobliže ogledate Dynamos pogone za dvoriščna avtomatska vrata v naši ponudbi. V primeru, da niste prepričani katera avtomatska vrata so najprimernejša za vaše dvorišče, vam bomo z veseljem svetovali.

www.panela.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.