ponedeljek, 29. april 2013

Najhitrejša avtooptika: nastavitev podvozij v le nekaj karakih

Visoko resolucijski sistem HawkEye podira vse meje pri hitrosti in natančnosti nastavitev podvozij. Avtooptika bo tako hitra, enostavna in kakovostna. Sistem vam prikaže izjemno natančno sliko meritev nastavitve podvozja. S svojo patentirano tehnologijo ponuja delavnicam veliko prednosti kot so preciznost, zelo hitra nastavitev podvozja, velika produktivnost ter minimalna poraba prostora delavnice. Skratka avtooptika še nikoli ni bila tako enostavna in hitra!

Hitrostno optimizirane in zelo efektivne nove HawkEye kamere, v kombinaciji z visoko definicijskimi tarčami precej zmanjšajo zahtevano razdaljo med sprednjima kretnicama in steno ter pri tem še vedno zagotovijo natančne meritve nastavitve podvozja. Avtooptika s kombinacijo različnih variant Hunter-jevih dvigal in sistema za nastavitev podvozja HawkEye, zahteva krajše dolžine prostora. Tako sistem za nastavitev podvozij lahko postavimo tudi v manjše delavnice kjer prej to ni bilo mogoče.

Da bo avtooptika, ki jo izvajte zares učinovita, skrbi programska oprema WinAlign. Ta vsebuje največjo avtomobilsko informacijsko podatkovno bazo v industriji, kakor tudi veliko patentiranih prilagoditev in funkcionalnosti, ki pospešijo in poenostavijo proces nastavitev podvozij. Uporablja se v 60 državah in je prevedena v 36 jezikov.

Skratka, če želite svojim strankam ponudfiti hitre in kakovostne storitve, je avtooptika s sistemom HawkEye pravi odgovor.

www.produkt.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.