ponedeljek, 4. marec 2013

Stiskalnice vam zagotovijo velike prihranke!

Stiskalnice stisnejo odpadke, ki se vam naberejo. Prostornina se zmanjša do 10 krat. Si predstavljate, da imate 10 odvozov manj? Ste že vsaj približno izračunali, koliko prihranijo stiskalnice? Ni dvoma, če ste v poslu, kjer se vam dnevno kopiči velika količina odpadkov, so stiskalnice obvezna oprema. 

Prav vijačne stiskalnice so v racionalizaciji ravnanja z odpadki zadnji dosežek tehnike. Danes ni več industrijskega obrata, tovarne ali trgovskega centra, ki ga ne opremljajo stiskalnice. Le kam bi drugače dnevno z gorami odpadkov, predvsem embalaže. Stiskalnice zmanjšajo prostornine najpogostejšega vira odpadkov. To je odpadni papir, karton, plastika in druge surovine za nadaljno predelavo.

Če so stiskalnice stacionarne, se s kotalnim prekucnikom le polni kontejner zamenja s praznim. Če so stiskalnice mobilne, jih odpeljejo samonakladalci.

Pri Eko line trade vam dobavimo stiskalnice, skrbimo za servis in vzdrževanje.
Zaupajte nam svoj problem z odpadki. Predlagali vam bomo optimalno rešitev, ki jo omogoča nanovješa tehnologija na tem področju. Pri kontroli stroškov boste presenečeni, kakšne prihranke vam bodo prinesle stiskalnice.

Vijačne stiskalnice vam prinesejo velike prihranke pri stroških za ravnanje z odpadki. Z enim odvozom odpeljete kar 6 ton stisnjenega kartona!
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.