torek, 12. marec 2013

Komunalna oprema za gospodinjstva in podjetja

Komunalna oprema je gospodarska panoga z visoko stopnjo rasti. Zaradi naraščajoče količine odpadkov in zahtev po ločevanju na mestu izvora, komunalna oprema ves čas beleži rast proizvodnje. Prav tako raste obseg storitev na področju ravnanja z odpadki. Za proizvodnjo komunalne opreme smo specializirani v Eko line trade.

Komunalna oprema združuje opremo za zbiranje odpadkov, prevoze, predelavo in odstranjevanje odpadkov. Komunalna oprema so zabojniki za zbiranje komunalnih odpadkov v naseljih individualnih hiš, zabojniki na ekoloških otokih in veliki zabojniki v zbirnih centrih. Komunalna oprema, ki jo izdelujemo in dobavljamo v Eko line trade, je kakovostna in vzdržljiva.


Komunalna oprema so tudi abrol kontejnerji za komunalne odpadke. Uporabljajo se za prevoze z vozili, ki so z nadgradnjo prirejeni za prevoze z abroli. Abrol kontejnerji so namenjeni prevozom sekundarnih surovin in drugih sipkih materialov.

Zaupajte nam vaš problem v ravnanju z odpadki in svetovali vam bomo najboljšo rešitev. Komunalna oprema ni le produkt, ki vam ga prodamo, ampak dobite tudi kvaliteten servis. Če imate staro komunalno opremo, jo tudi obnavljamo in odkupujemo.

www.ekolinetrade.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.