ponedeljek, 21. januar 2013

Polaganje ploščic pogosto ni edino opravilo

Ko urejate prostor, polaganje ploščic pogosto ni edino opravilo. V prostoru se zvrsti več mojstrov. Od keramičarja in slikopleskarja do vodoinštalaterja in električarja. Če za adaptacijo kopalnice že iščete mojstre za polaganje ploščic, se povežite s takimi, ki vam lahko uredijo celoten prostor, imajo vse mojstre, ne da se vam je potrebno dogovarjati za vsako delo posebej.

Pri Habatu smo keramičarji, ki vam zagotavljamo kvalitetno polaganje ploščic. Slikopleskarji vam pobelimo in prepleskamo, vodoinštalaterji vam uredijo vodovodno napeljavo, električarji vam napeljejo elektriko. Pri adaptaciji kopalnice so potrebna tudi zidarska dela za pripravo podlage. Odpadno keramiko pa vam tudi odpeljemo.

Pri izvedbi na ključ od enega izvajalca dobite vse mojstre, ki so potrebni za kakovostno ureditev prostora. Poleg izvedbe na ključ vam pri Habatu ponudimo tudi več načinov plačila. Za več informacij glede kredita za polaganje ploščic kliknite HABAT kredit.

Polaganje ploščic
Adaptacija kopalnice na ključ: polaganje ploščic, slikopleskarska in zidarska dela, vodo inštalaterska in elektro inštalaterska dela.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.