ponedeljek, 21. januar 2013

Okna z roletami, žaluzijami ali polkni

Okna potrebujejo senčila, tako za zaščito pred soncem, za zasebnost, za temo. Šele s senčili postanejo okna funkcionalna enota. S senčili poleti preprečujete vdor sonca in vročine, pozimi pa zagotavljate dodatno toplotno izolacijo. Senčila za okna so rolete, žaluzije ali polkna. Žaluzije so lahko notranje ali zunanje.

Zunanje rolete za okna so lahko tudi podometne. Zunanje žaluzije imajo nastavljive lamele, tako da individualno uravnavate, koliko svetlobe želite v prostoru. Aluminijasta polkna imajo fiksne ali nastavljive lamele.

Okna postanejo popolna funkcionalna enota šele, ko jih opremite tudi z zaščito pred mrčesom. Komarnikov je več. Lahko so rolo, lahko krilni. Na voljo so tudi komarniki z napenjalnim okvirjem ali z dodatnim drsnim krilom.

Okna
Okna s polkni.
V Mizarstvu Gorjanc smo Internormov pooblaščeni partner, ki zagotavlja vgradnjo oken v skladu s tehničnimi zahtevami ter hkrati upošteva standarde. Internom preko pooblaščenih partnerjev zagotavlja edinstveno in vodilno kakovost oken ter obsežno garancijo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.