sreda, 23. januar 2013

Inotherm vhodna vrata s prednostmi v detajlih

Vhodna vrata Inotherm Exclusiv ustrežejo še tako zahtevnim željam kupcev. Kvalitetni materiali v povezavi z najsodobnejšo tehnologijo in stalno kontrolo proizvodnje zagotavljajo največje zadovoljstvo kupca. Inotherm v proizvodnji uporablja okolju prijazne materiale, ki jih je mogoče reciklirati. Prednost je tudi dolgi rok uporabe.

Inotherm Exclusiv so vhodna vrata, s katerimi postane vaš dom varnejši in bolj prijeten. Vhodna vrata Inotherm Exclusiv zagotavljajo veliko izbiro, saj lahko izpolnite svoje individualne želje. Kvalitetni materiali in sestava prinašajo odlične lastnosti toplotne in zvočne izolacije, visoko varnost, dolgo uporabnost.

Kateri so detajli, s katerimi Inotherm prepriča kupca? Vhodna vrata imajo obojestransko prekrivno polnilo. Imajo tekoča tesnila, nastavljiva tridelna varnostna nasadila. Imajo točkovno zaporo, polnilo iz aluminija. Imajo posebno toplotno pregrado, patentirano izvedbo krila. Nadaljni detajli, ki jih ponuja Inotherm, vključujejo estetsko varnostno rozeto iz nearjavečega jekla in serijsko intergrirana varnost proti prevrtanju in snemanju.

Vhodna vrata Inotherm imajo eloksiran pohodni prag iz aluminija, s termično prekinitvijo in tesnilom za nevidno pritrjevanje. Izolacijo zagotavljajo tri slojna izolativna stekla z motivi ali v kombinaciji z različnimi ornamentnimi stekli.

Inotherm
Vhodna vrata Inotherm. V Mizarstvu Gorjanc smo pooblaščeni partner za Inotherm. Pooblaščeni partnerji zagotavljajo vgradnjo vhodnih vrat skladno s standardi in predpisi ter tehničnimi zahtevami proizvajalca.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.