četrtek, 3. oktober 2013

Kam z odpadki?

Količina odpadkov na prebivalca se povečuje s tehnološkim razvojem družbe. Medtem, ko masa komunalnih odpadkov na prebivalca v manj razvitih družbah ne presega 50 kg na letno, pa je ta v ZDA astronomsko visoka – odpadki, ki jih na letni ravni sproducira povprečen Američan tehtajo kar tono in pol. V primerjavi z Američani, Slovenci pridelamo precej manj smeti, in sicer približno 430 kilogramov na prebivalca vsako leto.

Odpadki so sestavni in neločljiv del našega vsakdanjega življenja, a tudi občutno okoljsko breme. Zato je skrbno ravnanje z odpadki ključno za vzdrževanje čistega in zdravega okolja v katerem se bomo dobro počutili.

Ker odpadki danes niso več zgolj odvečna šara, temveč predstavljajo potencialne surovine, ki jih industrija želi in potrebuje, je njihovo ločevanj ključno. V podjetju Eko Line Trade vam tukaj stopamo nasproti in ponujamo raznovrstno komunalno opremo za odgovorno ravnanje z odpadki: od raznih zabojnikov in posod do raznovrstnih stiskalnic. Ob tem se opiramo na tradicijo in izkušnje, ki smo jih pridobili med dolgoletnim ravnanjem z odpadki.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.