petek, 4. oktober 2013

Dvižna vrata za vaš dom ali poslovni objekt

Dvižna vrata so elegantna rešitev za vhod v vašo garažo, še posebej, če nimate prav veliko prostora na dvorišču, kamor bi se vrata odprla. Pri nas lahko izbirate med dvema vrstama dvižnih vrat: klasična dvižna vrata kot sekcijska dvižna vrata. In kakšna je razlika? Sekcijska vrata se dvigajo postopno, medtem ko se klasična dvižna vrata dvignejo naenkrat.

Pri nas so vam na voljo dvižna vrata različnih izvedb in barv. Naša dvižna vrata so izjemno trpežna, njihovo delovanje pa neverjetno tiho in so povsem nemoteča za okolico. Lahko izbirate med kasetnim, linijskim ali gladkim motivom dvižnih vrat, pogosto pa lahko izberete tudi barvo novih garažnih ali industrijskih vrat. Dvižna vrata so vam na voljo v različnih izvedbah in barvah, zato boste zagotovo našli prav takšna, ki ustrezajo vašim željam in potrebam ter se skladajo z arhitekturnimi značilnostmi vašega domovanja ali poslovnega objekta.

Dvižna vrata so težka, vendar povsem varna za uporabo, saj imajo vgrajen varnostni sistem, ki preprečuje, da bi se pri zapiranju kdo poškodoval. To omogoča poseben senzor, ki zaznava morebitne ovire pod vrati. Dvižna vrata Panela tako zadostijo vsem kriterijem varnosti, poleg tega pa so zelo tiha in ne niso moteča za okolico.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.