torek, 6. avgust 2013

Poletno generalno čiščenje šol

Vsi javno zavodi morajo zagotavljati stroge standarde čistoče, kar še posebej velja za vrtce, osnovne, srednje ter višje šole in fakultete oziroma vse vzgojno-izobraževalne ustanove. Čiščenje teh prostorov sicer poteka redno in vsakodnevno, vendar je temeljito čiščenje ob množičnem pretok ljudi zelo težko zagotoviti. Počitnice so zato idealen čas za generalno čiščenje tovrstnih prostorov.

Z rednim programom čiščenja, ki temelji na sodobnih tehnologijah, zagotavljamo čistočo, skrbimo za dezinfekcijo in skrbimo za svežino prostorov. Za čiščenje šol in drugih vzgojno izobraževalnih ustanov, v katerih se dnevno zadržujejo otroci, uporabljamo le čistila z ustreznimi certifikati, naši delavci pa so usposobljeni za varno delo z njimi.

Sodobne tehnologije, izbor primernih čistil, natančen načrt in urnik čiščenja za posamezne prostore optimizira proces čiščenja. Zmanjšajo se tudi stroški čistil in sanitarnega materiala. Čiščenje nemoteno poteka tudi v primeru odsotnosti na naši strani, saj manjkajočo osebo nemudoma nadomestimo z ustrezno usposobljenim delavcem ali delavko.

Generalno čiščenje izvajamo tudi med letom, saj se popolnoma prilagodimo urniku obratovanja, zato vse dejavnosti v šoli potekajo nemoteno, obenem pa prostori ostajajo čisti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.