petek, 12. julij 2013

Hitra avtooptika s sistemom HawkEye

Za vsakega jeklenega konjička je avtooptika izjemnega pomena, saj zagotavlja varno in stabilno, pa tudi udobno vožnjo. Da boste svojim strankam zagotovili brezskrbno vožnjo, med katero se bodo lahko v miru posvetili razmeram na cesti, potrebujete sodobno in natančno orodje za avtooptiko. Za kakovostno, pa tudi izredno hitro avtooptiko, priporočamo visoko resolucijski sistem HawkEye, ki podira vse meje pri hitrosti in natančnosti nastavitev podvozij. Sistem vam bo omogočil izjemno natančne meritve, njegova hitrost pa bo navdušila vse vaše stranke, ki na rezultate ne bodo čakali več kot nekaj minut. Avtooptika še nikoli ni bila tako enostavna in hitra!

Za hitrostno optimizirane in zelo efektivne nove HawkEye kamere, v kombinaciji z visoko definicijskimi tarčami precej zmanjšajo zahtevano razdaljo med sprednjima kretnicama in steno ter pri tem še vedno zagotovijo natančne meritve nastavitve podvozja. Avtooptika s kombinacijo različnih variant Hunter-jevih dvigal in sistema za nastavitev podvozja HawkEye, zahteva krajše dolžine prostora. Tako sistem za nastavitev podvozij lahko postavimo tudi v manjše delavnice kjer prej to ni bilo mogoče.

Da bo avtooptika, ki jo izvajte zares učinovita, skrbi programska oprema WinAlign. Ta vsebuje največjo avtomobilsko informacijsko podatkovno bazo v industriji, kakor tudi veliko patentiranih prilagoditev in funkcionalnosti, ki pospešijo in poenostavijo proces nastavitev podvozij. Uporablja se v 60 državah in je prevedena v 36 jezikov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.