petek, 12. julij 2013

Čiščenje hotelov in drugih turističnih

V poletnem času, ko so hoteli, apartmaji in bungalovi običajno polni turistov, je potrebno poskrbeti za še bolj temeljito čiščenje. Gostje vedno pričakujejo čisto sobo ter urejene prostore v hotelu. Prav kvalitetno čiščenje ohranja vrednost objektov in poslovnih prostorov. Poleg zagotavljanja vidnih rezultatov čiščenja se turistični in hotelski objekti tudi zaradi stroškovne učinkovitosti povezujejo s profesionalnimi čistilnimi servisi.

Z bogatimi izkušnjami smo suvereno prevzeli zahtevno čiščenje v več kot dvajsetih letih profesionalnega delovanja in izkušenj smo si ustvarili ime na trgu. Ves čas spremljamo novosti in ohranjamo korak s konkurenco. Za čiščenje uporabljamo ekološka, vendar izjemno učinkovita čistila. Naša odlika je strokovno in varno ter za uporabnike in okolico prijazno čiščenje.

Hotelski ali turistični objekt si natančno ogledamo, da ugotovimo, kateri elementi so za čiščenje najbolj občutljivi, ali so to sedežne garniture, talne obloge, steklene površine ali vrhunski les, ki potrebuje posebno nego. Vrhunska oprema za najbolj zahtevne goste mora ves čas brezhibno sijati v čistoči.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.