petek, 6. september 2013

Čiščenje kuhinj v restavracijah

V zadnjem času dobivamo vedno več povpraševanj glede čiščenja kuhinj v restavracijah, barih, hotelih in drugih gostinskih obratih. Poleg rednega dnevnega čiščenja narašča povpraševanje tudi po generalnem čiščenju kuhinjskih površin in opreme. Profesionalni čistilni servisi namreč dosegajo stroškovno učinkovito čiščenje katerega rezultati so visoki standardi čistoče.

Za čiščenje v gostinskih kuhinjah uporabljamo posebne metode, s katerimi zagotavljamo nadstandardno raven čistoče. Uporabljamo le tista čistila, ki so namenjena za uporabo v kuhinjah. Kuhinje so namreč zelo specifični prostori, kjer se je potrebno držati zelo natančnih pravil. S poznavanjem ustreznih čistil in tehnologij čiščenja tudi optimalno izkoristimo čas čiščenja ter zmanjšamo stroške čistil in materiala.

Preizkušena tehnologija čiščenja zagotavlja visoko raven čistoče ter odlično skladnost med pričakovanji in rezultati čiščenja v vseh prostorih, kjer se opravlja gostinska dejavnost.Vse naše delavke so vestno skrbijo za higieno opreme in pripomočkov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.